35. Dönem TSEP mezunları için tören gerçekleştirildi

35. Dönem TSEP mezunları için tören gerçekleştirildi

05 Eylül 2018 19:03

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı’nın en prestijli eğitim programı olan Temel Sigortacılık Eğitim Programı 35. Dönemini başarıyla tamamlayan katılımcılar için mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Milli Reasürans Konferans Salonunda 4 Eylül’de gerçekleşen Mezuniyet Töreni’ne TSEV Yönetim Kurulu; sigorta sektöründe görev alan çok sayıda genel müdür, genel müdür yardımcısı, yönetici, çalışan ve TSEV eğitmenlerinin yanı sıra Sigortacılık Genel Müdürü Murat Kayacı ve Sigorta Denetleme Kurulu Başkanı Mete Güler de katıldı.

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı Müdürü Mehmet Kalkavan’ın konuşmasıyla başlayan tören, Sigortacılık Genel Müdürü Murat Kayacı’nın konuşması ve programda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle devam etti. Tören, programdan mezun olan katılımcılara plaket ve sertifikalarının takdiminin ardından düzenlenen kokteylle tören sona erdi.

Program birincisi, programa burslu olarak katılan Semra Yalçın olurken; Doğa Sigorta’dan İrem Işıksoylu program ikincisi ve Nakliyat Branşı birincisi; Axa Emeklilik’ten Oğuzhan Aygün ise program üçüncüsü ve Hayat Branşı birincisi oldu. Sağlık Sigortaları Branşını Derya Ekşi Vaidya; Muhasebe Branşını Milli Reasürans’tan Meltem Erol; Yangın&Mühendislik Sigortaları Branşını Eureko Sigorta’dan Seray Yaman ve Kaza Sigortaları Branşını ise HDI Sigorta’dan Dilara Alemdar birincilikle tamamladı.


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!