MAPFRE ve TSEV işbirliği ile Engelliler için Meslek Edindirme Programı’na Başvuru Süreci Başladı!

MAPFRE ve TSEV işbirliği ile Engelliler için Meslek Edindirme Programı’na Başvuru Süreci Başladı!

06 Eylül 2016 16:57

MAPFRE Vakfı (Fundación MAPFRE), Engelliler için Meslek Edindirme Programı kapsamında TSEV (Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı) işbirliği ile engelli 20 bireye Temel Sigortacılık Eğitimi alma fırsatı sunuyor.

Program kapsamında katılımcılar, TSEV’de 9 iş günü boyunca Temel Sigortacılık eğitimi alacaklar. Engelli bireylerin sigorta alanında eğitim alarak toplumda aktif bir şekilde yer almasını ve sektörde istihdamını arttırmayı hedefleyen programa başvuru sürecinin Eylül ayı içerisinde tamamlanarak, eğitimin 7 – 17 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Programa başvuruda bulunmak isteyen adayların, CV’lerini 28 Ekim Cuma gününe kadar hayrullah.uzun@iskur.gov.tr adresine iletmeleri gerekiyor.

MAPFRE Vakfı (Fundación MAPFRE) Hakkında:

1975 yılında kamu menfaatine katkıda bulunmak amacıyla MAPFRE A.Ş. tarafından kurulmuş olan MAPFRE Vakfı, kar amacı gütmeyen bir vakıftır. Vakfın faaliyetleri, beş ayrı Alan altında (Sosyal Aksiyon, Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik, Kültürel Faaliyetler, Sağlık Teşvik ve Kazaları Önleme ve Yol Güvenliği Alanı) yürütülmekte olup, bu kurumlar aracılığıyla çeşitli sosyal sorumluluk projeleri desteklenmekte ve geliştirilmektedir.

MAPFRE Vakfı, MAPFRE GENEL SİGORTA işbirliğiyle Türkiye’de çok sayıda sosyal sorumluluk projesi yürütmektedir. MAPFRE GENEL SİGORTA tarafından ülke ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen ve Vakıf’ın onayı ile çalışmalarına başlanan projelerde, MAPFRE GENEL SİGORTA, Vakıf’ın uzman ekibi aracılığıyla dünya çapında gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin bilgi, deneyim ve geliştirdiği materyallerden faydalanmakta, bunları Türkçe’ye tercüme ve adapte ederek ülke genelinde dağıtımını sağlamaktadır.

www.fundacionmapfre.org



Platformunuzu seçin ve Paylaşın!