Prof. Emiliano Valdez TSEV'de!

Prof. Emiliano Valdez TSEV'de!

03 Ekim 2019 11:51

TSEV bir ilke imza atıyor. Connecticut Üniversitesi'nden Prof. Emiliano Valdez ilk kez TSEV'de eğitim verecek. 2020 yılının Şubat ayında “Aktüeryal Risk Modelleme ve R ile Veri Analizi” konulu iki günden oluşan eğitim yoğun talep üzerine hem 20-21 Şubat'Ta hem de 24-25 Şubat'ta iki ayrı sınıf olarak gerçekleşecek.  Eğitim ile katılımcıların risk modellemesinde etkin olarak yer alan R programını kullanabilemelerinin yanı sıra programın aktüerya bilimi, finans ve kantitatif risk yönetimi uygulamalarını da öğrenmeleri amaçlanmaktadır. Prof. Valdez’in 2018 yılında “Actuarial Statistics with R” adında sunulan bir kitabı da bulunuyor.  

8 Ekim’e kadar olan kesin kayıtlarda erken kayıt indirimi uygulanacak olup, erken kayıt ücretinden (2.100 + KDV) yararlananların faturalandırılması 1 Kasım 2019’da yapılacaktır. Normal kayıt ücreti 2.600 TL + KDV olup; indirimli fiyattan yararlanmak isteyenlerin online kayıt sonrası isimlerinin ilgili departmanca egitim@tsev.org.tr adresine bildirilmesi gerekmektedir. İsim bildirilmediği takdirde eğitim faturası normal fiyat üzerinden eğitimin ilk günü kesilecektir. Eğitim linkleri aşağıda yer almaktadır:

21-22 Şubat:  http://tsev.org.tr/egitim-detay/8571/r-ile-aktueryal-risk-modelleme-ve-data-analizi-ingilizce

24-25 Şubat: http://tsev.org.tr/egitim-detay/8580/r-ile-aktueryal-risk-modelleme-ve-data-analizi-ingilizce

Ek olarak, Valdez’in Connecticut’tan gelmesi sebebiyle, diğer eğitimlerimizde uygulamakta olduğumuz iki iş gününe kadar kayıt geri çekebilme süresi bu eğitim için uygulanmayacaktır. Bu eğitime özel olarak (her iki tarih için) son kayıt geri çekme tarihi 31 Ekim 2019’dur.

 

 


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!