Menekşe Uçaroğlu

Menekşe Uçaroğlu

Ocak 2006'da IUC Sigorta ve Danışmanlık Şirketi'ni her biri kendi alanında isim olmuş uzmanları biraraya getirme ve Sigorta Sektörüne hizmet verme amacıyla kurdu. Takibinde sırasıyla Reps Consulting ve Benefit Global Şirketlerini kurarak bu 3 şirketi IUC Group çatısı altında birleştirdi.

Sigorta Sektöründe ilk olarak Ürün Yönetim Sistemini geliştirmek, yeni departmanlar kurmak, Hedeflerle Yönetim uygulamalarını yerleştirmek ve denetlemek, Önemli Projelerde departmanlar arası ekipleri yönetmek, Stratejik Planlama, Hasar Denetim, İnsan Kaynakları ve Birleşmeler gibi pekçok farklı alanda sorumluluklar almak dahil Büyük bir Sigorta Şirketinin çeşitli alanlarını yönetme konusunda tecrübe sahibidir.    

Yöneticilik yetenekleri 360 derece Geri Bildirim Sistemi ve Scope 2000 ile doğrulanmıştır.. 
1958 yılında kurulmuş olan Sigorta Tatbikatçılar Derneği'nin Başkan Yardımcılığı’nı yürütmektedir ve 11 senedir “Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı”nın Organizasyon Sponsorluğunu yapmaktadır.

Özellikle reasürans alanında olmak üzere sigortacılık konusunda yurtdışı ve yurtiçinde konferanslara konuşmacı olarak katılan Uçaroğlu GESID Kurucu Üyesidir.

 

'Menekşe Uçaroğlu' Yaklaşan Eğitimleri

Mayıs 2024
18 Mayıs 09:30
28 Mayıs 21:00

İhtiyari Reasürans Prensipleri ve Örnek Uygulamalar

Detaylı Bilgi
16 Mayıs 09:30
16 Mayıs 16:30

Eğitim ile katılımcıların günümüzdeki bir iletişim merkezinin kuruluşunu, işleyişini ve klasik çağrı merkezinden farklı olan yönlerini anlaması hedeflenmektedir.

Detaylı Bilgi

'Menekşe Uçaroğlu' Geçmiş Eğitimleri

Eylül 2020
19 Eylül 10:00
01 Ekim 20:00

İhtiyari Reasürans Prensipleri ve Örnek Uygulamalar

Detaylı Bilgi

Platformunuzu seçin ve Paylaşın!