Mine Turalı

Mine Turalı

Galatasaray Lisesi ve İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi mezunu olan Mine Turalı, yüksek lisansını da aynı fakültede tamamlamıştır. Farklı mimarlık ofislerinde çalıştıktan sonra serbest çalışmaya devam etmiş daha sonra kariyerini koçluk ve eğitmenlik tarafına çevirmiştir.

Uluslararası Koçluk Federasyonu ICF’in ACC – Akredite Profesyonel Koç sertifikasyonunu almıştır. Coaches Training Institute (CTI), CRR Global’in sunduğu “Organizasyon, İlişki ve Sistem Koçluğu” (ORSC) programlarını tamamlamış; Embodiment, hikaye anlatıcılığı ve P4C eğitimlerini almıştır. 2017’ten bu yana Doç. Dr. Nita Scherler’in Geştalt Uygulayıcılığı programındadır. İstanbul Üniversitesi açık öğretim sosyoloji lisans programında da halen öğrenmeye devam etmektedir.

Sistemlere, ilişkilere ve bireylere profesyonel koçluk yapmakta, liderlik ve beceri gelişimi, kadın liderliği ve çeşitlilik-kapsayıcılık, davranış ekonomisi alanlarında hizmet vermektedir.

Gençlerin kariyer seçimlerine destek vermeyi amaçlayan bir dijital platform-sosyal girişim olan buneis.com’un kurucu ortağıdır ve Startupbootcamp ve PWN’de (Professional Women's Network) aktif mentorluk yapmaktadır.

 

Platformunuzu seçin ve Paylaşın!