İleri Düzey Eğitim Programları Mart Ayında Başlıyor! - 2021

İleri Düzey Eğitim Programları Mart Ayında Başlıyor! - 2021

08 Şubat 2021 11:45

Sigorta sektörünün deneyimli çalışanlarının teknik bilgi ihtiyacını karşılamak amacıyla gerçekleştirilen ’İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programları’ Mart ayında başlamak üzere planlandı. Covid-19 önlemleri çerçevesinde İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programı bu sene de online olarak gerçekleşecek.

Adobe Connect uygulaması üzerinden gerçekleşecek “online” eğitimlerde katılımcılar derse görüntü ve sesleri ile dahil olabilecek, eğitim kayıtlarına da bir gün boyunca ulaşabilecektir.

İleri Düzey Sorumluluk branşı 2 Mart'ta, İleri Düzey Kaza branşı 3 Mart'ta ve İleri Düzey Muhasebe ve Finans branşı 2 Nisan'da başlamak üzere planlanmıştır.

‘İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programları’na katılmak isteyenlerde, yine TSEV tarafından verilen ‘Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nı tamamlamaları veya sigorta sektöründe en az 5 yıl çalışmış olmaları koşulu aranıyor. Eğitimin ardından TSEV’in eğitmen kadrosundan oluşan jüriye bir proje sunan katılımcılar; projeleri puanlandıktan sonra programdan mezun olmaya hak kazanacak.

Bilgi ve kayıt için:

http://www.tsev.org.tr/sayfa/ileri-duzey-sigortacilik-egitim-programi adresini ziyaret edebilirsiniz.


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!