İleri Düzey Eğitim Programları (ONLINE) Mart Ayında Başlıyor

İleri Düzey Eğitim Programları (ONLINE) Mart Ayında Başlıyor

02 Şubat 2022 11:50

Temel Sigortacılık Eğitim Programı mezunları ile ilgili alanda asgari beş yıl tecrübeli çalışanların uygulama ağırlıklı, ileri düzey teknik bilgi ihtiyaçlarını karşılamak üzere, 2009 yılından beri, “İleri Düzey Sigortacılık Eğitimi Branş Programları – İSEP” düzenlenmektedir.

Her yıl sadece bir kez olmak üzere, toplam altı branşta açılan İSEP, sigorta sektörünün halen tek proje ve uygulama odaklı eğitim programlarıdır.

Programlarda konular, sektörün üst düzey yönetici ve uzmanları ile kamu bürokratları tarafından, sektörel uygulamalar, vaka çalışmaları, yaşanmış örnekler ve en iyi uygulama örnekleri ile incelenmektedir.

İSEP’in dersleri hafta içi akşam 2 gün olarak planlanmaktadır. Zaruri durumlarda hafta sonu da eğitim konulabilmektedir. Programdan mezun olabilmek için proje hazırlanmakta ve sunulmaktadır.

Bu yıl da online olarak düzenlenecek İleri Düzey Sorumluluk Sigortası branş programı 14 Mart’ta, İleri Düzey Reasürans branşı 15 Mart’ta ve İleri Düzey Kaza Sigortası branşı 29 Mart’ta başlamak üzere planlanmıştır.

Detaylı bilgi için https://www.tsev.org.tr/sayfa/ileri-duzey-sigortacilik-egitim-programi adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

İleri Düzey Sorumluluk Sigortası

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.

İleri Düzey Reasürans

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.

İleri Düzey Kaza Sigortası

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.

 


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!