İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programları Başlıyor

İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programları Başlıyor

15 Şubat 2018 10:05

Sigorta sektörünün deneyimli çalışanlarının teknik bilgi ihtiyacını karşılamak amacıyla gerçekleştirilen ’İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programları’ 2018 eğitim yılı için yeniden planlanıyor.

Geçtiğimiz senelerden farklı olarak bu sene İleri Düzey Eğitim programları 6 branşta açılacak. “Kaza ve Sorumluluk Sigortaları” olarak planladığımız İleri Düzey Sigortacılık Eğitimini sektörden alınan geri bildirimler doğrultusunda iki ayrı program olarak ayrıldı.

26 Mart’ta  Yangın&Mühendislik Sigortaları branşı ile başlayacak olan programı, 17 Nisan’da Hayat Sigortaları branşı eğitim programı takip edecek. Sonrasında ise sırasıyla Mayıs ayında Reasürans, Eylül ayında Kaza Sigortaları, Ekim ayında Sorumluluk Sigortaları, Kasım ayında ise Muhasebe&Finans branşı başlayacak.

 ‘İleri Düzey Sigortacılık Eğitim Programları’na katılabilmek için, yine TSEV tarafından verilen ‘Temel Sigortacılık Eğitim Programı’nı tamamlamaları veya sigorta sektöründe en az 3 yıl çalışmış olmaları koşulu aranıyor. Eğitimin ardından TSEV’in eğitmen kadrosundan oluşan jüriye bir proje sunan katılımcılar; projeleri puanlandıktan sonra programdan mezun olmaya hak kazanacak.

Bilgi ve kayıt için

http://www.tsev.org.tr/sayfa/ileri-duzey-sigortacilik-egitim-programi adresini ziyaret edebilirsiniz.



Platformunuzu seçin ve Paylaşın!