Motivasyon Yönetimi ve Çalışan Verimine Etkileri (ONLINE) Eğitim Programı

Motivasyon Yönetimi ve Çalışan Verimine Etkileri (ONLINE) Eğitim Programı

26 Temmuz 2021 16:15

Vakfımızın, Kısa Süreli Eğitim Programları kapsamında "Motivasyon Yönetimi ve Çalışan Verimine Etkileri (ONLINE)” eğitim programı 2-3 Ağustos tarihlerinde Online ortamda eğitmenimiz Nilgün Yüksel tarafından gerçekleştirilecektir.

Eğitimde motivasyonun tanımından hareketle, iş hayatında hem işveren hem çalışan açısından motivasyon sağlayan unsurların nasıl oluşturulacağı ve sürdürüleceği paylaşılacaktır. Yöneticinin çalışanları olduğu gibi, çalışanların da yöneticisini motive etme yolları ayrı ayrı ele alınacaktır. Bununla birlikte müşteriyi motive etme yolları da anlatılacaktır. Motivasyonu etkileyen faktörler doğrultusunda motivasyon araçlarını kullanarak içsel ve çevresel motivasyonun artırılması ve bu artışın verimli çalışmaya etkileri vaka çalışmaları da kullanılarak aktarılacaktır.

Eğitim için son başvuru tarihi 29 Haziran olmakla beraber indirimli ücret geçerlilik tarihi 27 Temmuz 17.30’dur. Eğitim detaylarına https://www.tsev.org.tr/egitim-detay/16315/motivasyon-yonetimi-ve-calisan-verimine-etkileri-online linkinden ulaşabilirsiniz.


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!