TSEV ve SEDDK İş Birliğinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun Sigortaya İlişkin Hükümleri (ONLINE) Eğitim Programı

TSEV ve SEDDK İş Birliğinde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun Sigortaya İlişkin Hükümleri (ONLINE) Eğitim Programı

01 Aralık 2021 16:50

TSEV ve SEDDK (Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu) iş birliğinde düzenlenen eğitimler kapsamında Sigortacılık Uzmanı Sn. Habip Dıldak tarafından verilecek olan "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun Sigortaya İlişkin Hükümleri" eğitim programı 21-22 Aralık tarihlerinde Online ortamda gerçekleştirilecektir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle beraber sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren veri sorumlularının sorumlulukları bulunmaktadır. Eğitim kapsamında, kişisel verilerin korunmasına ilişkin ulusal ve uluslararası düzenlemeler ile kişisel verilerin işlenmesi, aktarılması ve imha edilmesine ilişkin kuralların ve bu kuralların sigortacılık sektöründeki yansımalarının ele alınması amaçlanmaktadır.

Eğitim için son başvuru tarihi 17 Aralık Cuma olmakla beraber indirimli ücret geçerlilik tarihi 15 Aralık 17.30’dur. Eğitim detaylarına https://www.tsev.org.tr/egitim-detay/19600/kisisel-verilerin-korunmasi-kanununun-sigortaya-iliskin-hukumleri-online linkinden ulaşabilir; tüm sorularınız için egitim@tsev.org.tr adresinden bizlerle iletişim kurabilirsiniz.


Platformunuzu seçin ve Paylaşın!