Sigorta Sektöründe ilk olarak Ürün Yönetim Sistemini geliştirmek, yeni departmanlar kurmak, Hedeflerle Yönetim uygulamalarını yerleştirmek ve denetlemek, Önemli Projelerde departmanlar arası ekipleri yönetmek, Stratejik Planlama, Hasar Denetim, İnsan Kaynakları ve Birleşmeler gibi pekçok farklı alanda sorumluluklar almak dahil Büyük bir Sigorta Şirketinin çeşitli alanlarını yönetme konusunda tecrübe sahibidir.
Yöneticilik yetenekleri 360 derece Geri Bildirim Sistemi ve Scope 2000 ile doğrulanmıştır..
1958 yılında kurulmuş olan Sigorta Tatbikatçılar Derneği'nin Başkan Yardımcılığı’nı yürütmektedir ve 11 senedir “Uluslararası İstanbul Sigortacılık Konferansı”nın Organizasyon Sponsorluğunu yapmaktadır.
Özellikle reasürans alanında olmak üzere sigortacılık konusunda yurtdışı ve yurtiçinde konferanslara konuşmacı olarak katılan Uçaroğlu GESID Kurucu Üyesidir.
Eğitim ile katılımcıların günümüzdeki bir iletişim merkezinin kuruluşunu, işleyişini ve klasik çağrı merkezinden farklı olan yönlerini anlaması hedeflenmektedir.
Eğitimin amacı “Acente Yönetimi” alanında etkin ve verimli bir yönetim metodunun paylaşılmasıdır.
Eğitimin amacı; hasar yönetiminin temel dinamiklerinin paylaşılmasıdır.
Ürün Geliştirme Sigorta Şirketleri için ön çalışması uzun süre alan, her türlü detayın öngörüldükten sonra lansmanı yapılması gereken ciddi dikkat ve çalışma gerektiren bir süreçtir. Ürün Yönetimi ise başlı başına bir yönetim konusudur. Bu eğitimin amacı bu süreç ile ilgili katılımcılara tecrübeye dayalı bilgileri aktarmaktır. Bu eğitim ile Ürün tasarım süreci ile başlayan yolculuğun etapları ve sonrasında ürün havuzunun yönetimi ile ilgili tecrübeye dayalı bilgiler aktarılacak ve katılımcılara klasik branş bazlı şirket yönetimi ile ürün bazlı şirket yönetimi arasındaki farklar gösterilecektir
Eğitimin amacı “Acente Yönetimi” alanında etkin ve verimli bir yönetim metodunun paylaşılmasıdır.
İhtiyari Reasürans Prensipleri ve Örnek Uygulamalar
Eğitimin amacı “Acente Yönetimi” alanında etkin ve verimli bir yönetim metodunun paylaşılmasıdır.